CAMPUS OLÍMPIA FUTBOL SALA

En un campus de futbol sala, també conegut com a futsal, es duen a terme una varietat d'activitats relacionades amb aquest esport. Algunes de les activitats que es realitzaran al campus de futbol sala són:

Entrenaments tècnics:

Els participants tenen l'oportunitat de millorar les seves habilitats tècniques específiques del futsal, com ara el control de la pilota, les passades, els xuts, les fintes i els regats. Els entrenaments els dirigiran entrenadors especialitzats en futsal i s'adapten als diferents nivells d'habilitat dels participants.

Tàctiques i estratègies:

Es poden ensenyar i practicar tàctiques i estratègies específiques del futsal, com ara la defensa zonal, la pressió alta, el joc de posició o les jugades de pilota parada. Això ajuda els participants a entendre millor el joc i desenvolupar habilitats tàctiques en un entorn controlat.

Partits i competicions:

El campus de futbol sala inclou partits i competicions entre els participants per posar en pràctica les habilitats apreses i fomentar la competitivitat des d'una perspectiva educativa. Pot incloure partits amistosos, tornejos interns, lligues o fins i tot partits contra altres equips o campus.

Condicionament físic:

El futsal és un esport ràpid i dinàmic que requereix un bon estat físic. Per tant, s'hi inclouen activitats de condicionament físic, com ara exercicis de resistència, velocitat, força i agilitat, per millorar la condició física dels participants i preparar-los per al joc.

Xerrades tècniques:

Comptem amb la presència d'entrenadors o jugadors professionals que ofereixen clíniques o xerrades tècniques per compartir els seus coneixements i experiències al futsal. Això brinda als participants l'oportunitat d'aprendre d'experts a l'esport i obtenir consells pràctics per millorar el seu joc.

Activitats recreatives:

A més de les activitats específiques del futsal, també s'hi inclouen activitats recreatives com ara jocs d'equip, competicions d'habilitat, activitats aquàtiques, i altres activitats socials i d'entreteniment per promoure la interacció social i la diversió entre els participants.