AAA_3453

CEM CAN RICART TAMBÉ PER A EMPRESES!

Ets treballador/a d’una empresa o comerç? CEM Can Ricart te el millor pla de salut per a tu i els teus companys/es. Apropem la salut a les empreses i comerços del barri i oferim tot el que busqueu en l’àmbit esportiu.

El nostre centre ofereix un espai on divertir-se, relaxar-se i posar-se en forma a prop de la feina. Un espai on desconnectar de tot, i viure una experiència única.

Nosaltres trobem el pla perfecte per vosaltres, i amb les millors condicions. Podreu gaudir de les nostres instal·lacions: piscina, hidromassatge, sala de fitness, entrenadors personals, cursets de natació, esdeveniments esportius, activitats dirigides, centre de salut, estudis boutique i molt més.  

No dubteu en omplir el formulari i demanar més informació per poder començar a gaudir al nostre costat.

INSCRIU-TE AL CEM CAN RICART!

  • ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat
  • Ens agradaria que ens prestessis el teu consentiment per a: