CAMPUS OLÍMPIA MULTIESPORTIU

Al campus multiesportiu CEM Can Ricart, els participants tenen l'oportunitat de millorar les seves habilitats atlètiques, gaudir d'activitats físiques i esportives i aprendre sobre la importància del treball en equip i la vida saludable. Les activitats específiques poden variar depenent del tipus d'esport i del programa del campus, però algunes activitats comunes que es poden fer en un campus esportiu inclouen:

Pràctica esportiva:

Els participants tindran sessions d'entrenament i pràctiques específiques del seu esport, supervisades per entrenadors professionals o experts a l'esport en qüestió. Aquests entrenaments poden incloure exercicis de condicionament físic, desenvolupament d'habilitats tècniques i tàctiques i pràctiques de joc.

Competicions i tornejos:

S'organitzen competències i tornejos amistosos perquè els participants posin en pràctica les seues habilitats en un entorn competitiu i amigable. Això pot incloure partits, jocs, curses o altres activitats esportives.

Activitats recreatives:

A més de les activitats esportives principals, el nostre campus ofereix activitats recreatives per promoure la diversió i la companyonia. Això inclou jocs recreatius a l'aire lliure, activitats aquàtiques, excursions, etc.

Xerrades i tallers:

Oferim xerrades i tallers sobre nutrició, prevenció de lesions, educació en valors i emocions i altres temes rellevants per a l'esport i la vida saludable. Aquestes xerrades i tallers poden ser impartides pel nostre equip de monitors o per professionals de l'esport o experts en temes relacionats.

Activitats socials i d'integració:

El nostre campus organitza activitats socials i dintegració per fomentar la companyonia i el treball en equip entre els participants. Això pot incloure activitats com ara jocs cooperatius, reptes en grup, cerques del tresor, etc…

Exploració de diferents esports:

Un dels avantatges d'un campus multiesportiu és l'oportunitat d'experimentar i de practicar diferents esports. Els participants tindran l'oportunitat de provar esports que mai abans havien practicat, cosa que els permet ampliar el seu horitzó esportiu i descobrir noves passions.