Estètica

ESTÈTICA

El nostre servei d’estètica ofereix un ampli ventall de propostes, que inclouen tractaments relaxants i terapèutics, a més dels estètics. Aquest servei treballa de manera coordinada amb els de fisioteràpia i dietètica i amb els entrenadors personals per optimitzar els resultats. A més, tots els nostres tractaments es combinen amb aparatologia segons les causes a tractar (Peeling Ultrasònic / Mesoteràpia virtual / Microdermoabrasió amb punta de diamant / Dermomassatge).

Tractaments Facials

TRACTAMENTS FACIALS

Higiene Facial Profunda: és el primer pas imprescindible per mantenir la pell sana (sense impureses), per tot tipus de pell, ja que, no només la purifiquem, sinó que també la regenerem i la hidratem amb Aqua Vital i productes homeopàtics Dr. Hauschka.

Higiene Facial Expres: és un manteniment de la Higiene facial Profunda però sense extracció.

Aqua Vital: tractament d'hidratació profunda per a tot tipus de pell, en una sola sessió: neteja, oxigena e hidrata en profunditat. I per les pells més seques aporta un extra de nutrició.

Harmonie: tractament intensiu per a pells sensibles o sensibilitzades. Repara, regenera, millora la micro circulació i reforça les defenses.

Dermo Corrector: tractament d'higiene per a pells grasses i acneiques.
-Elimina els bacteris responsables de l'acne i evita la formació de lesions.
-Frena la producció de greix i afina la pell.
- Regenera les marques ja existents accelerant el procés de curació de la pell.

Stem C3: tractament de Cèl·lules Mare vegetals.
-Retarda l'envelliment produït per l'estrès oxidatiu (pas del temps, dany solar, tabac, mala alimentació, estrès... )
-Il·lumina la pell i iguala el to facial aclarint les taques. 
-Preveu i tracta les arrugues.

DNA Cronològic: tractament  Anti-edat.
- Repara el dany cel·lular per a una correcta regeneració de la pell.
- Tracta les arrugues i remodela l'oval facial.
- Preveu les taques.

Altres serveis:

  • Color i  Permanent de pestanyes.
  • Manicura i Pedicura.
Tractaments Corporals

TRACTAMENTS CORPORALS

Peeling corporal + hidratació: l’exfoliació es fa amb llavors d’albercoc que ajuden a eliminar les cèl·lules mortes. Afina i allisa la textura de la pell per afavorir la hidratació que posteriorment s’aplicarà amb un massatge relaxant.

Massatge Relaxant: combinació de passos molt suaus per tal d'aconseguir un estat físic i mental de relax.

Quiromassatge: consisteix en alleujar el dolor muscular i articular, allibera tensions físiques i mentals, contractures i bloquejos amb la integració de diversos tipus de massatges.

Massatge anticel·lulític: massatge manual i amb aparatologia (dermosucció) sobre la zona afectada de la cel·lulitis amb l’objectiu d’activar la circulació venosa i linfàtica, millorant les funcions locals del teixit cutani i augmentar la mobilització de nòduls de greix.

Tractament Anticel·lulític, Reductor, Drenant: aquest tractament es basa en la combinació de tres tècniques per potenciar el seu efecte, inclou un peeling per preparar la pell, envoltura d'algues, drenatge limfàtic manual i massatge reductor i reafirmant amb Dermosucció.

Drenatge: teràpia manual molt suau que incideix sobre el sistema limfàtic. Es realitza amb productes específics per maximitzar els resultats. Facilita l’eliminació de líquids i toxines del cos tot disminuint el volum i millorant la circulació sanguínia. Molt adequat en l’embaràs, per persones amb problemes circulatoris i per la retenció de líquids (cel·lulitis).

Reflexologia podal: teràpia manual basada en l’estimulació de zones reflexes que es troben en el peu i representen tots els òrgans del cos. Eliminem toxines, estimulem  l’energia de l’organisme i prevenim futurs desequilibris.

Depilació amb cera d’aloe vera

DEPILACIÓ FEMENINA

DEPILACIÓ MASCULINA

TRACTAMENTS FACIALS DE BENESTAR (Nou! productes Dr. Hauschka)

TRACTAMENTS CORPORALS DE BENESTAR

DEMANA MÉS INFORMACIÓ!