VEEVO EXPERIENCE

By Lleuresport

US PRESENTEM EL MÈTODE

VEEVO BY LLEURESPORT

Descobreix un mètode d'entrenament únic, efectiu i divertit. Una sessió d'exercicis de 45 minuts en la qual cremaràs fins a 1000 calories, basat en la combinació perfecta d'entrenament funcional, fitboxing i meditació.

Gaudeix de la sensació de posar-te uns guants de boxa per primera vegada i experimenta com l'energia recorre el teu cos. Una sessió programada entorn de jocs i exercicis que recorren a la diversió i a la competitivitat. Sense contacte ni combats.

Icono Funcional

Entrenament funcional per a superar els teus reptes

En una sessió de 45 minuts, cada segon compta. Amb l'entrenament funcional posem en marxa tot el nostre cos en moviments més complets. Un plus d'intensitat perquè cada exercici multipliqui el seu efecte en el teu benestar.

Icono Fitboxing

Fitboxing per a alliberar la teva adrenalina

Posa't uns guants de boxa i dóna-li dur al sac. Descàrrega tota l'adrenalina, sense baralles ni combats. Assegui't fort, supera't i prepara't per a la vida. Una sensació que has de provar i que voldràs repetir.

Icono Mental

Mental training per a aconseguir la teva meta

Cada sessió es viu en un ambient especial de motivació en grup que canviarà la forma en què t'enfrontes a una sessió d'entrenament. El desafi ament positiu i l'autosuperació estaran molt presents per a una evolució completa.

Icono Meditación

Medita per a aconseguir l'equilibri

Cada sessió es tanca amb uns minuts de meditació. El cos queda en un estat de relaxació i equilibri per a afrontar els pròxims reptes que la vida ens imposa. El Mètode Veevo deu a l'equilibri cos-ment gran part del seu èxit.

 • 1
  Com puc reservar la meva classe?

  Accedeix a l'app Lleuresport fitness i reserva la teva classe fins a 24h abans.

 • 2
  Aquesta classe està inclosa en la quota?

  Si, podràs gaudir d'ella juntament amb la resta d'activitats dirigides.

 • 3
  Ens proporcionen els guants o material?

  No, tenim guants de préstec per si algú necessita, no obstant això, s'han de portar de casa.

 • ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat
 • Ens agradaria que ens prestessis el teu consentiment per a: