CAMPUS OLIMPIA 2020

Com cada any estem preparant la campanya de vacances tot i que la situació que estem vivint no ens assegura si podrem realitzar les activitats programades.

Tot així, seguim amb la il·lusió de preparar tot un seguit de tallers, sortides, jocs, manualitats i diferents esports com esports de raqueta, esports individuals, col·lectius, en el medi aquàtic, etc, per si finalment fora possible.

Com cada any, disposarem de torn matí, matí més dinar i tot el dia des del 22 de juny al 31 de juliol i del 31 d’agost al 10 de setembre. Totes les setmanes, contarem amb un servei d’acollida al matí de 8 a 9h i un servei d’acollida de tarda de 17 a 18h (recorda que ens hauràs d’avisar prèviament).

Aquest any, davant aquesta situació, tot el procés d’inscripció al campus varia i per això us volem explicar detalladament com ho heu de fer:

A partir del 25 d’abril s’obrirà el procés de preinscripció als campus a través de la web 

on haureu de facilitar les dades dels vostres fills així com les vostres i indicar a quins torns i horaris els voleu preinscriure (aquesta pàgina no estarà activa fins el mateix dia 25).

Aquest mateix dia, també s’obrirà el procés de sol·licitud dels ajuts econòmics fins el 15 de maig mitjançant un formulari online que trobareu a la web de la campanya de vacances de l’Ajuntament de Barcelona https://vacances.barcelona.cat/ca/ajuts-a-les-families. Recordeu que aquests ajuts poden arribar a un 90% de descompte i que s’assignaran un màxim de 2 setmanes de beca. Podeu consultar els requisits en la pàgina comentada.

El pagament es realitzarà posteriorment, un cop tinguem la confirmació de les entitats competents de que es poden fer els campus (esperem que així sigui!)

Si teniu qualsevol dubte, ens podeu enviar un mail a infocanricart@lleuresport.cat i us ajudarem!