Sin-título-1

YOGA INDRA

Yoga Indra és una casa de Yoga i art on et trobaràs amb guies i mestres compromesos en la transmissió dels ensenyaments tradicionals del Yoga, que t'acompanyaran a gaudir d'una pràctica nutrícia i creativa en comunitat amb alegria i devoció per al coneixement i desenvolupament del teu ésser interior.

El nostre propòsit: "Lokah Samastah Sukhino Bhavantu", que tots els éssers vius siguin lliures i feliços.

ESTILS DE IOGA

Intro Ioga

Aquesta classe està adreçada a tots aquells que vulguin iniciar-se a la pràctica del Yoga amb una guia especialitzada a construir les bases físiques i teòriques necessàries per a construir una pràctica segura i integral.

Hatha

Les pràctiques d'Hatha són classes tranquil·les on l'atenció se centra en un bon alineament del cos. El guia anirà compartint amb tu detalladament cada Asana al llarg de la classe i això et permetrà aprofundir en la teva respiració i entrar en estats meditatius.

Hatha Raja

Pràctica completa que abraça tant l'aspecte fisio-energètic (Hatha Yoga) com el mental (Raja Yoga) i l'espiritual, fent de la pràctica de Yoga una experiència de creixement en el camí de l'autorealització.

Vinyasa

El terme Vinyasa representa la unió de respiració i moviment. És un estil de Yoga molt actual que et convida a fluir en una meditació física i espiritual ideal en moviment per tonificar el cos, guanyar en flexibilitat i aprofundir en la pràctica de manera dinàmica, divertida i original en la disciplina del Yoga.

Vinyasa alineació

És una pràctica on es combina l'art d'encadenar Asanes, fusionant respiració i moviment de forma rítmica i en moments específics al llarg de la pràctica de Yoga, on prenem un temps a alinear cada part del cos dins l'Asana per evitar lesions i rebre els grans beneficis del fet d'entrar en estat d'Asana.

Dharma

Estil de Ioga modern transmès i creat per Dharma Mittra que posa èmfasi en l'obertura del quart xacra (al pit) la qual cosa permet alliberar tensions, emocions, obrir el cor i avivar l'amor, d'aquí el seu caràcter de devoció. La pràctica s'inicia amb una meditació seguida de pranayama o exercici de respiració per treballar la part mental i espiritual. Entre les seves característiques hi ha la seqüència d'inici amb Shiva Namaskar, la pràctica d'Asanes invertides a la meitat de la pràctica, la seva creativitat i el seu ritme fluid amb estructura fixa de postures que compassen amb la respiració.

Asthanga

És un estil de Ioga popularitzat per Sri K. Pattabhi Jois. La combinació de moviment, respiració i mirada restauren el benestar i estabilitat del cos, sistema nerviós i ment, assentant les bases perquè sorgeixin estats espontanis de meditació promovent la claredat, devoció i estudi d'un mateix, ajudant a triar-nos com a individus més estables, centrats i lliures.

Restauratiu

Estil de Ioga que ofereix una relaxació profunda renovant cos i ment. Es caracteritza perquè s'adapta a totes les persones, de totes les edats, nivell de pràctica i lesions al cos. Es realitza a través de postures suaus que es mantenen durant diversos minuts amb l'ajuda d'accessoris (blosters, blocs, mantes, cintes) que permeten una situació en la postura còmoda i sostinguda, ajudant a la regeneració completa del sistema gairebé sense esforç.

Kundalini

Estil de Yoga energètic i meditatiu que equilibra el sistema nerviós i és un gran facilitador en el creixement personal pel gran impacte en l'estructura cerebral. Es practica amb els ulls tancats i utilitza diferents eines com Pranayames, Mudres, Mantres i Asanes senzilles, tot per facilitar portar-te a un estat de silenci interior per poder observar la teva ment: tendències de pensaments i emocions, hàbits de comportament, creences i pensaments limitants. És un Yoga que aporta eines per saber viure la vida des de la pau i l'harmonia.

Aeroioga

L'Aeroioga és un mètode que fusiona el Yoga, la dansa, el pilates i les arts aèries amb l'ús d'una hamaca que actua com un gronxador sostenint els malucs per a flexionar el cos cap endavant i cap enrere. Aquest estil permet estirar i enfortir la musculatura respectant les articulacions i evitant la compressió de les vèrtebres. El primer principi és la confiança ia partir d'aquí, a la pràctica es va succeint una experiència fora del que és ordinari i l'estat de la presència de l'ésser aquí i ara.

HORARI

“So Hum, Ham Sa”

“Lokah Samastah Sukhino Bhavantu”

DSC03357
DSC03455

TRAJECTÒRIES

Aldana Abele

Soc practicant de ioga des de l'any 2000. Temps després, quan vaig descobrir els efectes d'una respiració conscient, la meva pràctica va canviar completament. Les tècniques de respiració per calmar els meus pensaments, guanyar seguretat en mi mateixa i connectar amb la meva intuïció i creativitat fan que el Ioga formi part del meu dia a dia, més enllà de la màrfega.
Aquest sistema ancestral que millora enormement l'asma que m'acompanya des de petita, les meves ganes de compartir els beneficis i els valors de la filosofia del Ioga, em van motivar a formar-me com a professora d'Hatha Vinyasa a Ioga Studio Barcelona, a Fisiom Ioga, ioga terapèutic i a Almazen de Yoga prenatal.
La meva formació com a integradora social m'ha facilitat abordar classes per a grups de persones en risc d'exclusió social com a persones en consum actiu i en tractament de desintoxicació. Al 2019 he participat com a coautora del llibre "Free Brain" aportant la meva visió sobre el ioga relacionat amb la creativitat.
A les meves classes, combino el mètode tradicional d'Hatha Yoga amb tècniques actuals, per generar un espai on el cos busca la seva expressió genuïna, passant per postures i respiracions profundes, deixant una sensació de flexibilitat, claredat i relaxació. El meu objectiu és proveir eines perquè les persones coneguin millor el físic i puguin avançar cap al seu estat de salut integral òptim.
Actualment, imparteixo classes d'Hatha Vinyasa Yoga, classes adaptades per a adults, tallers de meditació i respiració a diferents espais de Barcelona i faig classes particulars.

Deryck Morales

La meva primera classe de Ioga va ser quan tenia vint-i-un anys a Caracas, Veneçuela. Per sort vaig arribar força jove a la pràctica gràcies a qui aleshores va ser la meva primera cap com a dissenyador gràfic i avui dia és una de les meves grans amigues, i a qui sempre estaré agraït per la invitació al que seria la meva vocació, passió, rumb, i claredat a la meva vida.
Des de llavors ja porto vint-i-dos anys com a practicant, i deu anys com a professor. Vaig començar practicant Ashtanga, després d'uns anys de pràctica vaig conèixer el Rocket Yoga, i la pràctica de Vinyasa.
Després de patir una lesió que em va immobilitzar per un any, vaig conèixer el Ioga Iyengar, que va ser un salvavides que de nou, el ioga, em brindava per trobar la salut i la recuperació per complet de tal lesió.
En mudar-me a Barcelona vaig començar a practicar el Ioga Sivananda, el qual va nodrir el ja existent aspecte espiritual i de devoció a la meva pràctica. És per això que des dels començaments com a professor les meves classes varien entre aquests estils de Ioga, sempre amb una base dinàmica entenent que la mobilitat articular és fonamental per a la salut del cos, però que cal cuidar els detalls d'alineació i accions correctes segons l'anatomia de cadascú per contribuir a la salut i evitar lesions, tenint sempre en compte que la pràctica de Ioga és una filosofia mil·lenària que va molt més enllà d'una pràctica gimnàstica o física, i la finalitat de la qual és la de connectar-nos amb la nostra veritable essència que jeu adormida en el profund de cadascun de nosaltres, esperant a ser descoberta. És així que, a les meves classes intento ser un guia, rigorós en l'execució amb les nostres eines de treball que són el cos i la respiració, per poder acostar-vos una mica més en cada pràctica a aquesta essència primordial en el que és profund de nosaltres.

Silvia Lezcano

És artista, mestra de ioga i dansa compromesa a transmetre els ensenyaments tradicionals de ioga que ha rebut dels mestres.

La Sílvia té una formació multidisciplinària. Ha sentit la necessitat i la inquietud d'aprendre diferents disciplines, enfocaments i estils de ioga per ser capaç d'adaptar el ioga a les necessitats diverses dels seus estudiants.

El seu primer acostament al ioga va ser a través d'Indra Devi a Argentina. Silvia Sivananda de Daniela Ardalla a Argentina i Xavier Sola i Pilar Ruberte a Barcelona, Ashtanga de Fernando Calviño a Argentina i Sri Pathabbis Jois a l'Índia, així com Dharma Ioga de Sri Dharma Mittra. És seguidora devota del Kriya Yoga i del gran avatar Babaji Nagaraj, i està compromesa a transmetre els seus ensenyaments. He fet diversos viatges a l'Índia amb l'objectiu d'aprofundir i gaudir de la seva experiència en l'art del ioga.

VIDA

Nascuda a Resistència Chaco, inicia el seu camí quan tenia 5 anys amb una sòlida i fèrria formació artística que la transforma en una artista i mestra polifacètica molt compromesa en la transmissió dels ensenyaments apresos pels seus mestres i guies a través de l'art i la ciència on combina la dansa, el Ioga i el tango per fer arribar el seu ensenyament recorrent des de molt jove Amèrica Llatina, Europa i Àsia, ballant, ensenyant construint-se a ella mateixa a través una experiència professional molt valuosa i profunda que la destaca.

El seu camí consta de de quaranta-tres anys d'experiència professional escènica i 30 anys d'experiència docent. El seu art, a través de l'escena i la docència, han recorregut festivals i institucions de reconegut prestigi en l'àmbit internacional.

Resideix actualment a Barcelona on es dedica a la docència del ioga i el seu art, continua ballant a París i Barcelona amb distingits artistes del medi i la seva transmissió compromesa amb el Ioga ha fet que el seu treball parli per sí mateix sent una guia respectada i molt estimada en el medi per la seva generositat i creativitat inspirant els cors i convertint la pràctica de Ioga en una gran festa espiritual on els cors es rendeixen davant La Gràcia.

Montse Muñoz

Des de fa més de deu anys faig cursos de Kundalini Ioga, una disciplina que m'apassiona pels beneficis tan grans que té en l'àmbit de creixement personal i que he constatat personalment. A més a més de ser professora d'aquesta disciplina de ioga, tinc la diplomatura de mestra d'Educació Física, Mòdul professional de Monitor de Poliesportiu (TAFAD), professora de pilates, professora d'Hatha Ioga i Ioga restauratiu i, arran de la meva trajectòria al món del Kundalini i del creixement personal, tinc formació en neurociència de la meditació i Màster en Intel·ligència Emocional.

Vaig començar a practicar Kundalini ioga perquè, tot i ser una persona que em cuidava molt tant en l'alimentació com físicament, vaig començar a emmalaltir. Sempre he estat una persona molt nerviosa i amb molta energia que pensava que, cansant-me físicament sortint a córrer o practicant esports, ja n'hi havia prou per deixar anar la meva energia sobrant, però la meva ment continuava sense parar i patint emocionalment.

Amb Kundalini Yoga vaig començar a equilibrar el meu sistema nerviós, cosa que em va ajudar a començar a sentir calma al meu interior i a veure la vida des d'una altra perspectiva i, sobretot, a conèixer-me molt millor. No pots canviar allò que no saps que tens.

Kundalini ioga s'ha convertit en la meva passió i mode de vida, deixant feines estables i ciutats, per dedicar-me a impartir aquesta disciplina on he aconseguit unir i entendre la part científica (neurociència, psicologia i intel·ligència emocional) amb la part energètica i espiritual, que permet sentir i saber dirigir l'energia (els pensaments i les emocions) de manera adaptativa i constructiva, donant més sentit al que aporta aquesta disciplina.

PREUS

ÚS IL·LIMITAT 10€/MES + QUOTA ABONAT/ADA

NOMÉS IOGA
65€
65€
ABONAMENT 5 SESSIONS
50€
50€
ABONAMENT 10 SESSIONS
90€
90€
CLASSE PUNTUAL
15€
15€
CLASSE DE PROVA
7€
7€

*l'ús il·limitat de les classes està subjecte a l'horari de quota contractada.

  • ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat
  • Ens agradaria que ens prestessis el teu consentiment per a:

Contact

Carrer Sant Oleguer, 10
08001 Barcelona
934 41 75 26
Consulta els nostres horaris

Col·laboren:

ajuntament-barcelona-logo
LLEURESPORT

Copyright © 2022 Can Ricart. Consulta el nostra Avís legal, Política de privacitat, Política de Cookies, Política en las Redes Sociales.