Can Ricart

Triatló 2016

CLASSIFICACIONS 2016

TRIATLÓ INDOOR SOLIDÀRIA 2016

Amb l’arribada de la primavera i el bon temps també arriba la vuitena edició de latriatló indoor solidària. El dissabte 30 d’abril del 2016, al CEM Can Ricart tenim una de les cites esportives i solidàries més emotives i divertides de la primavera.

Portem mesos treballant en l’organització d’aquest gran esdeveniment esportiu i solidari, perquè sigui un gran dia en el qual tots els participants, ja siguin esportistes habituals o no, passin un matí que difícilment oblidaran.

FILOSOFIA

El Club Lleuresport, a més del treball cultural i esportiu que porta a terme des de ja 20 anys a Barcelona, té un departament exclusiu en la vessant social. Dins d’aquesta branca, i gràcies a la gestió d’instal·lacions municipals esportives, com ara el CEM Colom i el CEM Can Ricartubicada al mig del barri del Raval,Lleuresport utilitza l’esport com a eina d’integració dels diferents col·lectius que el barri acull. Així, grups d’exclusió social, com drogodependents, sense sostre,  així com d’altres com els nens de carrer, i col·lectius de persones immigrants , dones sense els drets bàsics d’igualtat.. són els col·lectius on Lleuresport posa més atenció i esforços.

ARTÍCLE INFORMATIU

Com ja us venim comentant des de fa uns mesos, El proper 30 d’abril celebrarem la 8ª edició de la triatló indoor solidaria.

Aquest any els euros recaptats aniran destinats AEIRAVAL, que treballa per a la inclusió i la igualtat d’oportunitats d’infants, joves i famílies del Raval.

Les inscripcions estan obertes des de el dilluns 21 de març,  com altres anys es poden fer les inscripcions de manera presencial al CEM Colom o al CEM Can Ricart o bé online des el web. Els 7 euros (+0.60€ online)  de la inscripció per participant és una donació integra per l’entitat.