Sala Fitness

SALA DE FITNES

La nostra sala de fitnes és un espai diàfan de més de 700 metres quadrats. Està situada a la nau principal d’una antiga fàbrica tèxtil, de la qual conserva encara l’antiga estructura. És una sala gran i lluminosa, amb dues plantes ben diferenciades en les quals entrenar es converteix en una activitat molt agradable. A la planta de dalt disposem de més de 50 màquines per treballar la resistència o el sistema cardiovascular. La part de baix és on es poden trobar les màquines per entrenar la força.

T’oferim diferents espais per entrenar d’una manera divertida i eficaç.

Espai maquinaria amb selector

Espai maquinària amb selector

Aquest espai té més de 20 màquines per entrenar la força de tots els grups musculars. La gran majoria de les màquines es poden treballar de forma unilateral, és a dir tots dos braços funcionen de forma independent. El disseny de les màquines permet que s’adapti a les característiques de totes les persones i tots els nivells de forma. Amb l’última tecnologia que comptabilitza les repeticions i el temps de descans.

pes lliure

Espai pes lliure

Tot el material de pes lliure està renovat, amb molts elements per als amants de l’entrenament de la força. L’espai es composa de bancs, discos, barres de totes les mesures i formes perquè el teu entrenament sigui segur i efectiu.

maquinària de discos

Espai maquinària de discos

Us trobareu amb 5 màquines d’entrenament amb disc. 3 per a l’entrenament del tren inferior, i 2 per al treball de la zona superior del cos, aquestes màquines simulen el treball de pes lliure però d’una forma més senzilla.

Espai Funcional

Espai funcional

Al centre de la nostra sala de fitnes comptem amb un dels estels de la nova sala, una estructura de treball funcional, dissenyada per fer molts exercicis amb el pes del cos d’una forma molt dinàmica i divertida.

Alta Intensitat

Espai alta intensitat

Els amants de l’aixecament de pes estan d’enhorabona disposarem d’una eina perfecta per a aquest tipus d’entrenament. Aquesta estructura està dissenyada per fer l’entrenament d’alta intensitat més fàcil i segur per a les persones.

Espai Cardiovascular

Espai cardiovascular

Les màquines cardiovasculars estan dotades de tecnologia i connectivitat.  Trobareu cintes de córrer, el·líptiques, el·líptiques de pas variable, bicis de ciclo, bicis reclinables, powermill, rems... Més de 45 persones poden realitzar exercici cardiovascular alhora.

INSCRIU-TE AL CEM CAN RICART!

  • ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat
  • Ens agradaria que ens prestessis el teu consentiment per a: