Instalacio Activitats Dirigides Header

ACTIVITATS DIRIGIDES

Oferim unes activitats dirigides setmanals per ajudar a posar-se en forma divertint-se i desconnectant del dia a dia amb l’ajuda dels nostres tècnics.
Per posar-se en forma, recomanem provar activitats dels diferents grups:

CARDIOVASCULAR

EXERCITACIÓ CARDIOVASCULAR

Cardio

DANCE

Es una tipologia de sessió coreografiada, fluida i rítmica que té com a objectiu principal el treball cardiovascular. S’hi marca un ritme físic constant, amb tot tipus de desplaçaments i passos variats, que fan de cada sessió un repte.

CICLO INDOOR

Entrenament cardiovascular amb diferents objectius, en el qual es treballa a sobre d’una bicicleta estàtica, amb música i simulant recorreguts reals.

RUNNING

Activitat cardiovascular que es fa fora de la instal•lació. Es tracta de córrer de manera contínua, i hi ha recorreguts per a diferents perfils. Se surt dos dies a la setmana i es va variant el recorregut i la intensitat de cada sortida. Es recomana parlar amb el monitor abans de començar l’activitat.

BODY COMBAT

Són sessions de treball aeròbic en què s’utilitzen coreografíes que inclouen moviments provinents de les arts marcials. Una descàrrega d’adrenalina estimuladora que produeix una sensació de seguretat i poder, i que llibera l’estrès.

ZUMBA

Classes de ball de mitja intensitat molt divertides on ens posem en forma d’una manera molt original, amb ritmes exòtics fusionats amb músiques llatines i música internacional actual. Classes per a totes les edats, fàcils de seguir degut a les seves combinacions de moviment no complicades.

COS I MENT

COS I MENT

Cos i Ment

PILATES

El mètode Pilates és un sistema d’entrenament físic i mental, que uneix el dinamisme i la força muscular amb el control mental. El mètode Pilates s’ha convertit en un referent per a l’entrenament del cos i de la ment. El mètode Pilates pot ajudar en la relaxació i el control de l’estrès, a més d’altres considerables beneficis.

IOGA / IOGA 90'

El ioga és una de les sis doctrines tradicionals de l’hinduisme. Abraça no solament els moviments musculars, sinó també totes les estructures del substrat físic de l’ésser humà com els òrgans, l’aparell circulatori i respiratori, el sistema nerviós central i l’autònom, i tot el seu control. Per fer del cos i ment una sola estructura i un sol jo intern.

STRECHING GLOBAL

Aquestes sessions de treball funcional, tenen com a objectiu principal la correcció postural, l’estirament de tota la musculatura i el benestar general. Garantim l’obtenció d’un bon to muscular i poder evitar dolors d’esquena.

MIND BODY

Combina els principis i les tècniques del mètode Pilates, el ioga i el tai-txi . Es busca l’harmonia entre cos i ment, i l’activitat es fa en una atmosfera tranquil·la i amb una música relaxant.

MIXTES

ACTIVITATS MIXTES

Activitats Mixtes

CTC (CONDICIONAMENT TOTAL DEL COS)

És un entrenament muscular i aeròbic, en el qual combinem parts musculars i cardiovasculars amb una organització senzilla utilitzant múltiples varietats de materials que faran de cada sessió un nou repte.

EN FORMA

Es tracta d’una activitat en què s’apliquen diferents mètodes d’entrenament de força, d’equilibri, de flexibilitat i de coordinació. Uns elements bàsics per augmentar el benestar físic.

INTERVAL TRAINING

És una activitat d’alta intensitat on combinem el treball cardiovascular amb el de tonificació. Exercicis funcionals on predomina el treball dels grans grups musculars (no analític). Requereix un mínim de condició física.

SYNERGY (30')

Activitat a la estructura synergy on podem treballar diferents sessions (durada 30'):

  • Intervàlica: treball de tonificació i cardiovascular per intervals.
  • Gac: enfoncat al treball de cames, glutis i core.
  • Extreme: intensitat màxima.
  • Tono: treball de tonificació.

TONOFIT

Activitat on es realitza un treball cardiovascular molt variat i dinàmic, alternant exercicis de tonificació i estiraments.

Millora el tó i la resistència muscular, cremant greix al mateix temps.

HIIT (30')

Activitat d'alta intensitat. Es treballa de manera global capacitats com: força, velocitat, resitència, potència i cardio. Requereix d'un mínim de nivell físic.

TONIFICACIÓ

ACTIVITATS DE TONIFICACIÓ

Tonificació

TONIFICACIÓ

Aquesta activitat està composta per exercicis amb materials variats per a tots els grups musculars, i cada sessió és totalment diferent de les altres.

GAC (GLUTIS, ABDOMINALS I CAMES)

S’hi treballa exclusivament la musculatura dels glutis, de l’abdomen i de les cames, amb diversitat d’exercicis i materials.

BODY PUMP

Activitat de resistència muscular, mitjançant diferents peses. Treballarem tot el cos en 50 minuts. Veuràs com ràpidament millora el teu to muscular.

ABDOMINALS (30’ MINUTS)

Són sessions de 30 minuts centrades en el treball muscular de la zona abdominal. S’aconsegueix enfortir l’abdomen, evitar flaccideses i evitar problemes d’esquena.

SUSPENSION TRAINING

Són sessions on treballem principalment el core, abdominals i glutis. Millorem la força, flexibilitat i equil·libri mitjançant diferents exercicis funcionals.

AQUÀTIQUES

ACTIVITATS AQUÀTIQUES

Aquatiques

AIGUAGIM

Sessions a la part poc fonda de la piscina on es realitzaran exercicis cardiovasculars mitjançant moviments amplis dins l’aigua, i de tonificació amb manuelles aquàtiques. Ideal per a gent amb diferents problemes articulars i així poder treballar sense impacte.

AIGUATÓ

Activitat al medi aquàtic on predomina el treball de tonificació integral mitjantçant diferents materials.

AIGUAHIIT

Activitat al medi aquàtic on combinem el treball de tonificació i cardiovascular. És l'activitat aquàtica més intensa.