Formació Willpower method header

FORMACIÓ WILLPOWER METHOD

El Willpower Method® és una combinació d'exercici intens, emoció positiva i un devessall d'endorfines. Igual que un súper aliment, una petita dosi serveix molt; té el poder d'enfortir i protegir el cos i la ment.

El Mètode Willpower combina moviments basats en l'alineació de PILATES® i ioga amb fortes calistenias atlètiques i principis ball; produint entrenaments segurs i eficients per a estudiants de tots els nivells. Som el programa de condicionament de cos complet i descalç que necessiten els atletes i la teva instal·lació, i la solució cardiovascular de crema de calories que els practicants de ment i cos han estat buscant.

La classe és impartida per professionals capacitats i inspiradors de fitnes de tot el món. Els entrenaments de Willpower Method® es poden trobar en EE.UU. i el Regne Unit, així com a Singapur, Espanya, Suècia, Itàlia i Turquia...

Per primera vegada a Espanya, de la mà del Club Lleuresport, es formaran instructors durant el cap de setmana del 24 i 25 de novembre al Cem Can Ricart de Barcelona.

Si tens dubtes o vols més informació, de com posar Willpowe Method en el teu gimnàs o formar-te com a monitor, contacte amb el Club Lleuresport a través de:

paulahorta@lleuresport.cat
josealejandria@lleuresport.cat

Més informació, aquí.