back-faqs

FAQs Reobertura

CEM CAN RICART ÉS UN CENTRE SEGUR PER A LA MEVA SALUT?
Sí, per un doble motiu. D'una banda, per què al CEM Can Ricart hem adaptat totes les mesures i protocols de seguretat, higiene i desinfecció que garantiran que puguis fer qualsevol activitat en un entorn de màxima seguretat i, alhora, gaudint de l'experiència de fer activitat física i esportiva amb la màxima normalitat. D'altra banda, els gimnasos són els espais més segurs per a fer activitat física: a diferència de fer activitat a casa o al carrer, al gimnàs tindràs al costat els millors professionals i equipament per a la pràctica esportiva.

QUINS ELEMENTS NOUS SÓN INDISPENSABLES PER ACCEDIR AL CENTRE?
És imprescindible portar (a banda del que ja portes habitualment):
✓ El carnet d'abonat/da o polsera (per control d'aforament, sense ells no es podrà accedir)
✓ Una mascareta per accedir i anar pels espais comuns (no caldrà dur-la per fer exercici físic)
✓ Una tovallola de 120x60cm per a cobrir les màrfegues/màquines.

QUINS ALTRES ELEMENTS SÓN RECOMANABLES?
Una tovallola extra per a eixugar-te o una ampolla o garrafa amb aigua, ja que les fonts estaran fora de servei per prescripció sanitària.

PRENDREU LA TEMPERATURA A L'ENTRADA DEL CENTRE A LES PERSONES QUE ACCEDEIXIN?
No. Només es prendrà la temperatura, per què així ho exigeix la llei actualment vigent, als nens i nenes participants en el campus d'estiu.

HI HAURÀ CATIFES DESINFECTANTS A L'ENTRADA DEL CENTRE?
Sí. A l'accés a cada una de les àrees hi haurà una.

QUIN EQUIP DE PROTECCIÓ INDIVIDUAL HE DE PORTAR PER ENTRENAR?
Per accedir al centre i circular pels espais comuns cal que portis mascareta. Durant la pràctica esportiva no serà necessària.

SUBMINISTRAREU MASCARETA, GEL O GUANTS?
A tots els espais del centre trobaràs dispensadors de gel hidro-alcohòlic per tal de garantir la desinfecció de les mans. La mascareta l'ha de portar cada usuari. Els guants no són necessaris, però caldrà que netegeu qualsevol material abans de fer-lo servir. L'equip de neteja també s'ocuparà de fer-ho regularment.

S'HAN REFORÇAT ELS PROTOCOLS DE NETEJA?
Sí, hem revisat els protocols de neteja i hem reforçat la desinfecció. Disposem d'un equip de neteja permanent que fa rondes per tots els espais del centre. Hem incrementat la freqüència de pas i hem adaptat els productes que utilitzem a la necessitat actual. El material esportiu serà desinfectat al finalitzar cada classe i reforcem la neteja de superfícies on pot haver-hi més contacte amb les mans.

PUC PORTAR MATERIAL PROPI?
Sí, els usuaris que ho desitgin podran portar material esportiu propi, com màrfegues, gomes, etc. Consulteu als tècnics esportius.

PUC LLOGAR MATERIAL?
Per seguretat, temporalment no hi haurà lloguer de material. El material (tovalloles, raquetes, cadenats, etc...) l'haurà de portar l'abonat. Es mantindrà la venda del material habitual.

HE D'ACCEDIR A LA PISCINA AMB MASCARETA PER A CIRCULAR PER L'ESPAI FORA DE L'AIGUA?
No és necessari.

Com puc contactar amb el centre?

Si vols contactar amb nosaltres per a qualsevol qüestió posa't en contacte a través del correu electrònic infocanricart@lleuresport.cat .