back-faqs

FAQs COVID

CEM CAN RICART ÉS UN CENTRE SEGUR PER A LA MEVA SALUT?
Sí, per un doble motiu. D'una banda, per què al CEM Can Ricart hem adaptat totes les mesures i protocols de seguretat, higiene i desinfecció que garantiran que puguis fer qualsevol activitat en un entorn de màxima seguretat i, alhora, gaudint de l'experiència de fer activitat física i esportiva amb la màxima normalitat. D'altra banda, els gimnasos són els espais més segurs per a fer activitat física: a diferència de fer activitat a casa o al carrer, al gimnàs tindràs al costat els millors professionals i equipament per a la pràctica esportiva.

QUINS ELEMENTS NOUS SÓN INDISPENSABLES PER ACCEDIR AL CENTRE?
És imprescindible portar (a banda del que ja portes habitualment):
✓ El carnet d'abonat/da o polsera (per control d'aforament, sense ells no es podrà accedir)
✓ Una mascareta per accedir i anar pels espais comuns 
✓ Una tovallola de 120x60cm per a cobrir les màrfegues/màquines.

QUIN EQUIP DE PROTECCIÓ INDIVIDUAL HE DE PORTAR PER ENTRENAR?
Per accedir al centre i circular pels espais comuns cal que portis mascareta. Durant la pràctica esportiva a l'interior també serà necessària.

SUBMINISTRAREU MASCARETA, GEL O GUANTS?
A tots els espais del centre trobaràs dispensadors de gel hidro-alcohòlic per tal de garantir la desinfecció de les mans. La mascareta l'ha de portar cada usuari però al centre en tenim de venta a la recepció. Els guants no són necessaris, però caldrà que netegeu qualsevol material abans de fer-lo servir. L'equip de neteja també s'ocuparà de fer-ho regularment.

S'HAN REFORÇAT ELS PROTOCOLS DE NETEJA?
Sí, hem revisat els protocols de neteja i hem reforçat la desinfecció. Disposem d'un equip de neteja permanent que fa rondes per tots els espais del centre. Hem incrementat la freqüència de pas i hem adaptat els productes que utilitzem a la necessitat actual. El material esportiu serà desinfectat al finalitzar cada classe i reforcem la neteja de superfícies on pot haver-hi més contacte amb les mans.

HE D'ACCEDIR A LA PISCINA AMB MASCARETA PER A CIRCULAR PER L'ESPAI FORA DE L'AIGUA?
Si és necessari. És obligatori l'ús de mascareta a la zona d'aigües. 

Com puc contactar amb el centre?

Si vols contactar amb nosaltres per a qualsevol qüestió posa't en contacte a través del correu electrònic infocanricart@lleuresport.cat .