CAMPUS OLÍMPIA

CAMPUS OLIMPIA 2023

Un any més el Campus Olímpia ja és aquí! Si t'apassiona l'esport aquest any és el teu. Tornem a la càrrega amb una gran novetat, aquest any farem dues modalitats de campus:

Estem segurs que podrem oferir als infants i joves un entorn segur i de confiança que afavoreixi les relacions socials i personals, fomenti un ambient de joc segur i educatiu i vetlli pel seu desenvolupament. De la mateixa manera que, la gestió emocional, educativa i social són sempre molt presents en el disseny de la proposta de les nostres activitats.

TORNS

1er Del 26 de juny al 2 de juliol
2n Del 3 al 7 de juliol
3er Del 10 al 14 de juliol
4rt Del 17 al 21 de juliol
Del 24 al 28 de juliol
Del 31 de juliol al 4 d'agost
Del 7 a l’11 d'agost
Del 14 al 18 d'agost
Del 21 al 25 d'agost
10è Del 28 d'agost a l’1 de setembre

 

HORARIS I PREUS:

Matí de 9 a 13 h 74.50 €
Matí + dinar de 9 a 15 h 110.95 €
Complet de 9 a 17 h 136.95 €

SERVEI D'ACOLLIDA 

Totes les setmanes comptarem amb un servei d'acollida de 8 a 9 h.

  • És imprescindible avisar amb un mínim d'una setmana d'antelació
  • El servei es realitzarà en cas de tenir un mínim de 6 nens/es inscrits/es

El preu és de 2,5 €/dia o 10 €/setmana

INSCRIPCIÓ

A partir del 15 d'abril s'obrirà el procés de preinscripció en línia al campus a través del web de l'ajuntament. La preinscripció és únicament per reservar la plaça del nen/a, no és una inscripció, per la qual cosa s'haurà de completar a la recepció de cadascun dels centres a partir del 15 d'abril, on haureu de facilitar la documentació dels vostres fills/ es (DNI pare/mare/tutor, DNI nen/nena o llibre de família, targeta sanitària, carnet de vacunes al dia) i realitzar el pagament dels torns.

Per realitzar aquesta preinscripció haureu d'entrar en aquest link https://www.barcelona.cat/vacances/ca/on trobareu els campus de CEM Can Ricart i CEM Colom i haureu de facilitar les dades dels vostres fills/es, així com els vostres i indicar a quins torns i horaris els voleu preinscriure (aquesta pàgina no estarà activa fins al mateix dia 15 d'abril i és únicament per reservar la plaça, no és una inscripció).

BEQUES

En el cas de voler sol·licitar beca per al Campus Olímpia, el 17 d'abril s'obrirà el procés de sol·licitud dels ajuts econòmics que es podrà sol·licitar fins al 15 de maig mitjançant un formulari en línia que trobareu al web de la campanya de l'Ajuntament de Barcelona https://www.barcelona.cat/vacances/ca/beques. Podreu consultar els requisits a la mateixa pàgina.

Recordeu que fins que no acudiu al centre a completar la preinscripció o bé a realitzar la inscripció als torns, no podreu demanar beca. Aquest any, podeu venir en horari de 10h a 20h per tramitar-la, ja que serà presencial. Per tramitar-ho, ens haureu de facilitar l'IDALU (identificador de l'alumne).  Sense l'IDALU, no es podrà fer. Recordeu que només es pot demanar l’ajuda en un centre. Si es fan més peticions de beques, seran denegades.

PAGAMENT I CONTACTE

Les persones que sol·licitin la beca hauran d'abonar el 10% de l'import dels torns en què sol·liciten beca, en el cas que la resolució no sigui favorable, pagaran el restant un cop estigui la resolució.

Les persones que no sol·licitin la beca hauran de fer el pagament o bé de forma online al nostre web o a la recepció dels centres.

Si teniu qualsevol dubte, ens podeu enviar un correu a campusolimpia@lleuresport.cat i us ajudarem.