Acupuntura

ACUPUNTURA, QUÉ ES?

L’acupuntura és una branca de la medicina tradicional xinesa que consisteix en la inserció pràcticament indolora d’agulles fines. El treball de la nostra professional consisteix a estimular el punts xinesos situats en llocs estratègics del cos, que estan units entre si, i així poder treballar les diferents necessitats mitjançant l’energia que circula per aquests punts.

Aquesta energia de la qual parlem és la responsable de la vida i la salut del nostre organisme.

QUÈ SUCCEIRÀ EN LA MEVA SESSIÓ D´ACUPUNTURA?

Amb les tractaments d’acupuntura podem tractar  problemes i patologies de pell, musculars, articulars, gàstrics, emocionals, derivats del estress, fibromialgia o d’estètica. Si sofreixes d'algun tipus de dolor crònic, és possible que a l'acupuntura sigui una bona opció per complementar la teràpia que t'hagi indicat el teu metge de capçalera

QUÉ TRACTEM AMB L´ACUPUNTURA?

En la primera sessió, el professional et farà una llarga llista de preguntes, sobre el teu estat de salut general, el teu estil de vida i el motiu de la consulta. Has d'informar-li sobre tots els tractaments i medicació que hagis rebut anteriorment.

Les agulles d'acupuntura són metàl·liques i molt fines. Les persones solen sentir-se de diferent manera quan el professional les insereix a la pell, però en general no sent dolor ni molèsties. Les sessions d'acupuntura poden estendre's durant setmanes o mesos.

ELS NOSTRES TRACTAMENTS:

  • Lifting Facial
  • Tractaments amb agulles
  • Auriculoterapia
  • Ventoses

DEMANA MÉS INFORMACIÓ!

  • ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat
  • Ens agradaria que ens prestessis el teu consentiment per a: