Can Ricart

Estètica

El Centre Esportiu Can Ricart té un servei d’estètica que ofereix un ampli ventall de propostes, que inclouen tractaments relaxants i tractaments terapèutics, a més dels estètics. Aquest servei treballa de manera coordinada amb els de fisioteràpia i dietètica i amb els entrenadors personals per optimitzar els resultats.

Tractaments facials

estetica-can-ricart-gimnas-barcelona

Higiene facial
És el primer pas imprescindible per mantenir la pell sana (sense impureses). Es pot fer a tot tipus de pell, ja que, no només la purifiquem, sinó que també la regenerem i la hidratem.

Hidrium
És un tractament hidratant per recuperar el nivell de l’aigua transepidèrmica que la pell perd inevitablement amb el pas dels anys.

Oxygen
Combat l’envelliment prematur protegint de l’estrès mediambiental, activant l’oxigenació de les cèl·lules i aportant un aspecte lluminós i uniforme.

Vitamina C
És un tractament imprescindible per a activar les fibres de col·lagen, elastina i reticulina. Ideal per recuperar la pell després de l’estiu i suavitzar les taques i les primeres arrugues. Com l’oxigenació, també proporciona lluminositat.

Arûde
Aquest tractament intensiu antiedat, formulat amb una barreja d’agents antienvelliment per controlar la integritat de les fibres de col·lagen, aporta fermesa i elasticitat. Recomanat per a pells amb signes d’envelliment.

White & light
Prèviament a aquest tractament s’ha de fer una anàlisi de la pell per saber si hi ha taques a nivell profund ( si n’hi ha aquest tractament no és efectiu). S’aconsegueix aclarir progressivament les taques de la pell.

Altres serveis
• Color de pestanyes
• Permanent de pestanyes
• Pedicura amb sauneta
• (Nou!) Manicura i pedicura completes
• Manicura exprés i pedicura exprés: tallar, llimar i esmaltar

Tractaments corporals

tractaments corporals del gimnàs cem can ricart de barcelona gestionat per lleuresport

Píling de papaia i hidratació intensiva
El píling es fa amb agents actius com l’extracte de papaia, que dissol la queratina de les cèl·lules mortes, i també amb d’altres com la sal marina, la taronja, la glicerina, el litxi i l’oli de llavor de raïm. La hidratació conté un conjunt de principis actius hidratants, derivats de la llet i olis essencials de taronja i menta.

Reflexoteràpia podal
És una teràpia manual basada en l’estimulació de zones reflexes que es troben al peu i representen tots els òrgans del cos. Eliminem toxines, estimulem l’energia de l’organisme i prevenim futurs desequilibris.

Massatge
Aquesta combinació de tècniques de quiromassatge (fricció, pressió, estirament, mobilització, massatge pròpiament dit…) destinades a alleujar el dolor muscular i articular, allibera tensions físiques i mentals, i contractures i bloquejos.

Massatge anticel·lulític
Massatge manual intensiu sobre la zona afectada per la cel·lulitis amb l’objectiu d’activar la circulació venosa i limfàtica, millorar les funcions locals del teixit cutani i augmentar la mobilització de nòduls de greix.

Drenatge
Teràpia manual molt suau que incideix sobre el sistema limfàtic. Es realitza amb productes específics per maximitzar els resultats. Facilita l’eliminació de líquids i toxines del cos disminuint el volum i millorant la circulació sanguínia de la part del cos afectada. Molt adequat en l’embaràs, per a persones amb problemes circulatoris i per la retenció del líquids (cel·lulitis).

Depilació amb cera d’Aloe vera
L’Aloe Vera és un bon producte per completar la depilació. Afegeix suavitat a la nostra pell, la deixa llisa i suau, fent que la depilació sigui més satisfactòria. Ajuda en el cas de la fulla a treure les impureses, també evita vermellors i regenera la pell després de la depilació.

DESCARREGA’T AQUÍ LES TARIFES DELS NOSTRES SERVEIS.

Si vols rebre informació o suggerir alguna cosa fes clic més abaix:

Formulari de contacte

Escriu el teu nom (obligatori)

Indica la teva edat (obligatori)

Escull sexe (obligatori)
HomeDona

El teu telèfon

El teu e-mail (obligatori)

Missatge (obligatori)


Accepto la política de privacitat del centre (Consulta la nostra política de privacitat aquí)