Can Ricart

Triatló 2015


VII TRIATLÓ INDOOR SOLIDÀRIA

 

FOTOS TRIATLÓ 2015

CLASSIFICACIONS 2015:

 

Consulta la normativa de la prova i la normativa de classificacions.

TRIATLÓ INDOOR SOLIDÀRIA 2015

Ja està aquí, el compte enrere ha començat i la nostra setena triatló indoor solidària ja comença a apuntar en l’horitzó. Ja tenim data, dissabte 18 d’abril 2015, ja tenim entitat, GUIMBARDA, que treballa des de fa molts anys amb nens i adolescents amb pluridiscapacitats, i que necessiten tota la nostra ajuda per poder desenvolupar projectes esportius que desenvolupen les capacitats físiques i mentals dels nens, i sobretot, ja tenim moltes ganes d’organitzar una gran festa perquè tots vosaltres gaudiu del nostre esdeveniment més important de l’any.

Què és el Triatló Solidari Indoor?

És un esdeveniment esportiu i solidari organitzat pel CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA i que se celebra en el CEM RAVAL CAN RICART.

La prova esportiva consisteix en l’organització d’un triatló adaptat a unes instal·lacions esportives cobertes. És a dir, el nostre triatló té una prova de natació dins d’una piscina de 25 metres, una prova de ciclisme utilitzant les bicicletes estàtiques, i una prova de carrera a peu en un circuit tancat però pel centre de Barcelona. El guanyador o guanyadora és qui aconsegueix nedar més distància, pedalejar més quilòmetres, i fer més voltes al circuit urbà.