Can Ricart

Triatló 2014

VI EDICIÓ TRIATLÓ INDOOR SOLIDÀRIA

CLASSIFICACIONS_TRIATLÓ_2014 masculí

CLASSIFICACIONS_TRIATLÓ_2014 femení

CLASSIFICACIONS_TRIATLÓ_2014 grups

triatló-2014BANNER900X340

 

Consells de preparació 1

Si encara no t’has inscrit al Triatló Solidari Indoor que se celebra el proper 26 d’abril a les nostres instal·lacions, no triguis a fer-ho, perquè durant la primera setmana del període d’inscripció ja se n’han esgotat gairebé la meitat de les places. Les raons per no perdre’t aquest esdeveniment són infinites, però si el que t’agrada és gaudir d’un dia fent esport, recaptar fons per als qui més ho necessiten, gaudir d’una gran festa esportiva i posar-te en la pell d’un/a triatleta quan competeix, i sentir la sensació de fer un triatló, no et pots perdre el nostre.

Consells de preparació 2

Només falten 12 dies per a la celebració de la sisena edició de la triatló solidària. Esperem que estiguis utilitzant aquests dies que queden per preparar la prova i poder gaudir d’aquesta festa de l’esport més solidari. Tot i així, t’enviem uns consells per aquests dies que falten per aconseguir que els teus resultats en la prova siguin immillorables.

Com ja saps, la competició està composta de tres disciplines esportives diferents, amb petits parèntesis entre les tres proves per poder canviar la roba esportiva que utilitzis.

Queda’t després de la prova

Queda’t després de la prova perquè… Aquest any tornem a oferir una sèrie de serveis perquè quan acabis, puguis passar un bon matí amb nosaltres i a més animar a les persones que segueixin competint.

  • Servei de valoració, fisioteràpia, i osteopatia:
  • Visita la nostra zona spa:
  • Fira del corredor:
  • Lliurament de premis:

 Què és la Triatló Indoor Solidària?

És un esdeveniment esportiu i solidari organitzat pel CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA i que es celebra en el CEM RAVAL CAN RICART. La prova esportiva consisteix en l’organització d’un triatló adaptat a unes instal·lacions esportives cobertes. És a dir, el nostre triatló té una prova de natació dins d’una piscina de 25 metres, una prova de ciclisme utilitzant les bicicletes estàtiques, i una prova de carrera a peu en un circuit tancat però pel centre de Barcelona. El guanyador o guanyadora és qui aconsegueix nedar més distància, pedalejar més quilòmetres, i fer més voltes al circuit urbà.

Participa en la VI edició de la Triatló Indoor Solidària

El proper 26 d’abril celebrarem la  VI Triatló Indoor Solidària organitzada pel Club Lleuresport. L’any passat, va ser l’edició amb més participants des que celebrem aquest esdeveniment.

Per primera vegada la participació d’abonats dels dos centres esportius, que gestiona l’empresa club Lleuresport, va ser la més alta de la nostra curta però intensa història com a organitzadors d’aquest esdeveniment esportiu.

Inscripcions obertes a partir del dilluns 10 de març

El proper dissabte 26 d’abril celebrarem la sisena edició de nostra Triatló  Indoor Solidària. Aquest any els diners recaptats en aquesta plataforma solidària seran destinat a l’entitat Arrels , que treballa des de fa molts anys oferint allotjament, alimentació i atenció social i sanitària a homes i dones que es troben en  situacions  extremes  a la nostra ciutat. Voluntaris i treballadors d’Arrels, persones afectades per aquest problema i nosaltres cridem: ningú dormint al carrer! #ningudormintalcarrer.