Can Ricart

NOVA SALA DE FITNES

Nova sala de fitnes banner

Nova sala de fitnes, nova maquinaria.

Ens  fa molta il·lusió compartir amb tots vosaltres que per fi podem anunciar que el dijous 25 de maig inaugurarem la nostra nova sala de fitnes amb nou equipament esportiu d’alta gamma.

Desprès de molts mesos analitzant la maquinaria que millor s’adaptés al nostre projecte, a les tendències del nostre sector, i a les necessitats actuals, CEM Can Ricart ha signat un conveni amb l’empresa Lifefitness, empresa capdavantera en la indústria de màquines específiques per a gimnasos.

En aquesta nova etapa renovarem tota la maquinaria per al treball de força, gran part de l’equipament cardiovascular, ampliarem la maquinaria actual, i introduirem moltes novetats amb equipament específic funcional i d’alta intensitat.

Volem que l’espai de la sala de fitnes sigui molt més divertit, adaptat a totes les persones, i sobretot un lloc on aprendre a entrenar estigui a l’abast de totes les persones.

Tota la maquinaria és de la gamma més alta del mercat actual, s’ajusta a les tendències actuals, és molt funcional, i sobretot està dissenyada per treure el màxim rendiment de l’entrenament de cada persona. Gran part de la maquinaria es presenta amb tecnologia integrada que permet comprovar les millores en els entrenaments, aprendre a entrenar , participar en jocs i competicions, tenir comunicació directa amb els tècnics, i sobretot ser una eina de motivació.

Dins de la pròpia sala de fitnes s’organitzaran classes col·lectives i entrenaments grupals adaptats als diferents objectius i necessitats dels nostres abonats.
La sala estarà diferenciada per diferents espais que comentem breument:
Espai pes lliure. Tot el material de pes lliure es renovarà per complet, afegint nous elements per als amants de l’entrenament de la força. L’espai serà una miqueta més ampli que l’actual per facilitar l’entrenament de totes les persones.

Espai maquinaria amb selector. Aquest espai tindrà més de 20 màquines per entrenar la força de tots els grups musculars. La gran majoria de les màquines es poden treballar de forma unilateral, és a dir tots dos braços funcionen de forma independent. El disseny de les màquines permet que s’adapti a les característiques de totes les persones i tots els nivells de forma.

Espai maquinària de discos. Una altra de les novetats, comptarem amb 5 màquines d’entrenament amb disc. 3 per a l’entrenament del tren inferior, i 2 per al treball de la zona superior del cos, aquestes màquines simulen el treball de pes lliure però d’una forma més senzilla.
Espai funcional. Al centre de la nostra sala de fitnes comptarem amb un dels estels de la nova sala, una estructura de treball funcional, dissenyada per fer molts exercicis amb el pes del cos d’una forma molt dinàmica i divertida.

Espai alta intensitat. Els amants de l’aixecament de pes estan d’enhorabona disposarem d’una eina perfecta per a aquest tipus d’entrenament. Aquesta estructura està dissenyada per fer l’entrenament d’alta intensitat més fàcil i segur per a les persones.

Espai cardiovascular. Les noves màquines cardiovasculars estan dotades de tecnologia i connectivitat. Aquest equipament s’unirà a l’ampliació que ja vam fer a l’estiu 2014. Amb les noves màquines realitzar els entrenaments que abans eren rutinaris seran molt més agradable.

Per poder fer aquesta nova implantació els dies 22, 23 i 24 de maig la sala de fitness i cardiovascular romandrà tancada. Durant aquest 3 dies podreu accedir a la sala de fitness del CEM Colom sense cap cost.

Estem segurs de que les molèsties ocasionades per aquests canvis valdran la pena.

No et perdis la gran inauguració el dia 25 de maig on hi hauran sessions especial a l’espai funcional i circuits dirigits pels nostres tècnics durant tot el dia.

Més exercicis, més activitats, més diversió, més tecnologia, més maquinaria : MÉS FITNES.

Tags: , , , , , , , , , , , ,