Can Ricart

Fitnes

SALA DE FITNES

La nostra sala de fitnes és un espai diàfan de més de 700 metres quadrats. Està situada a la nau principal d’una antiga fàbrica tèxtil, de la qual conserva encara l’antiga estructura. És una sala gran i lluminosa, amb dues plantes ben diferenciades en les quals entrenar es converteix en una activitat molt agradable. A la planta de dalt disposem de més de 50 màquines d’última generació renovades aquest estiu per treballar la resistència o el sistema cardiovascular . La part de baix és on es poden trobar les màquines per entrenar la força.

ASSESORAMENT TÈCNIC

Disposem d’un servei tècnic de fitnes durant tot l’horari d’obertura del centre. Els nostres tècnics estan disposats a solucionar els dubtes o problemes esportius dels nostres abonats en qualsevol moment.


PROGRAMES ADAPTATS ALS OBJECTIUS I NECESSITATS DE CADA PERSONA

Disposem d’un sistema de programes d’entrenament adaptats a les necessitats i objectius de tots els nostres abonats . Depenent de l’objectiu, aquests programes estan dissenyats per incentivar les millores esportives dels usuaris de la sala de fitnes , ja que cada dia que s’exerciten amb el programa, el tècnic o tècnica en supervisa la realització i canvia les intensitats i els exercicis una vegada que detecta una millora.

VALORACIÓ TÈCNICA

Totes les persones que s’inscriguin en el nostre centre han de passar una valoració de les capacitats amb un dels nostres especialistes. Es tracta d’una entrevista en la qual s’analitzen els objectius i necessitats esportives, lesions i malalties, gustos i preferències esportives…, per poder així elaborar una programació el més adaptada possible a les necessitats de cada persona.

*MIRA AQUÍ L’ALBUM DE LA NOVA SALA DE FITNES.

 

Si vols rebre informació o suggerir alguna cosa fes clic més abaix:

Formulari de contacte

Escriu el teu nom (obligatori)

Indica la teva edat (obligatori)

Escull sexe (obligatori)
HomeDona

El teu telèfon

El teu e-mail (obligatori)

Missatge


Accepto la política de privacitat del centre (Consulta la nostra política de privacitat aquí)