Can Ricart

Activitats dirigides

Oferim unes activitats dirigides setmanals per ajudar a posar-se en forma divertint-se i desconnectant del dia a dia amb l’ajuda dels nostres tècnics.

Per posar-se en forma, recomanem provar activitats dels diferents grups:

Exercitació cardiovascular
Dance
Aeròbic /step bàsic (45 minuts)
Step
Spinning
Running
Hard training
Body Combat

Exercitació muscular
Tonificació
GAC (glutis, abdominals i cames)
Body pump
Abdominals (30 ’ minuts)

Activitats mixtes
CTC (condicionament total del cos)
En forma
Gimnàstica sènior
Capoeira
Zumba

Cos i ment
Streching global
Pilates
Ioga
Mind body

Activitats aquàtiques
Aiguatò
Aeròbic aquàtic
Aiguagim
Aigua-salut

* Consulta el programa d’activitats

EXERCITACIÓ CARDIOVASCULAR

exercitacio-muscular-can-ricart-gimnas-barcelona

DANCE

Es una tipologia de sessió coreografiada, fluida i rítmica que té com a objectiu principal el treball cardiovascular. S’hi marca un ritme físic constant, amb tot tipus de desplaçaments i passos variats, que fan de cada sessió un repte.

AERÒBIC /STEP BÀSIC (45’ MINUTS)

És una sessió d’iniciació a l’aeròbic i d’step amb suport musical. S’hi expliquen els passos bàsics de l’aeròbic i dels steps, amb moviments repetitius i fàcils que preparen per a altres activitats coreografiades de més intensitat.

STEP

És una sessió coreografiada amb step , que inclou el suport musical. És també un tipus d’exercici cardiovascular, en què es treballa cames i glutis, a partir de moviments coreografiats i fluids.

SPINNING

Entrenament cardiovascular amb diferents objectius, en el qual es treballa a sobre d’una bicicleta estàtica, amb música i simulant recorreguts reals.

RUNNING

Activitat cardiovascular que es fa fora de la instal•lació. Es tracta de córrer de manera contínua, i hi ha recorreguts per a diferents perfils. Se surt dos dies a la setmana i es va variant el recorregut i la intensitat de cada sortida. Es recomana parlar amb el monitor abans de començar l’activitat.

BODY COMBAT

Són sessions de treball aeròbic en què s’utilitzen coreografíies que inclouen moviments de les arts marcials. Una descàrrega d’adrenalina estimuladora que produeix una sensació de seguretat i poder, i que libera l’estrès.

ZUMBA

Classes de ball de mitja intensitat molt divertides on ens posem en forma d’una manera molt original, amb ritmes exòtics fusionats amb músiques llatines i música internacional actual. Classes per a totes les edats, fàcils de seguir degut a les seves combinacions de moviment no complicades.

COS I MENT

cos i men del gimnàs cem can ricart de barcelona gestionat per lleuresport

STRECHING GLOBAL

Aquestes sessions de treball funcional, tenen com a objectiu principal la correcció postural, l’estirament de tota la musculatura i el benestar general. Garantim l’obtenció d’un bon to muscular i poder evitar dolors d’esquena.

PILATES

El mètode Pilates és un sistema d’entrenament físic i mental, que uneix el dinamisme i la força muscular amb el control mental. El mètode Pilates s’ha convertit en un referent per a l’entrenament del cos i de la ment. El mètode Pilates pot ajudar en la relaxació i el control de l’estrès, a més d’altres considerables beneficis.

IOGA

El ioga és una de les sis doctrines tradicionals de l’hinduisme. Abraça no solament els moviments musculars, sinó també totes les estructures del substrat físic de l’ésser humà com els òrgans, l’aparell circulatori i respiratori, el sistema nerviós central i l’autònom, i tot el seu control. Per fer del cos i ment una sola estructura i un sol jo intern.

MIND BODY

Combina els principis i les tècniques del mètode Pilates, el ioga i el tai-txi . Es busca l’harmonia entre cos i ment, i l’activitat es fa en una atmosfera tranquil·la i amb una música relaxant.

ACTIVITATS MIXTES

activitats-mixtes-can-ricart-gimnas-barcelona

CTC (CONDICIONAMENT TOTAL DEL COS)

És un entrenament muscular i aeròbic, en el qual combinem parts musculars i cardiovasculars amb una organització senzilla utilitzant múltiples varietats de materials que faran de cada sessió un nou repte.

EN FORMA

Es tracta d’una activitat en què s’apliquen diferents mètodes d’entrenament de força, d’equilibri, de flexibilitat i de coordinació. Uns elements bàsics per augmentar el benestar físic.

GIMNÀSTICA SÈNIOR

És una activitat d’entrenament muscular i aeròbic, en què es treballen els elements més importants del fitnes. Un exercici molt variat amb múltiples materials que s’ajusten al nivell dels participants.

 

EXERCITACIÓ MUSCULARS

exercitament-muscular-can-ricart-gimnas-barcelona

TONIFICACIÓ

Aquesta activitat està composta per exercicis amb materials variats per a tots els grups musculars, i cada sessió ons és totalment diferent de les altres.

GAC (GLUTIS, ABDOMINALS I CAMES)

S’hi treballa exclusivament la musculatura dels glutis, de l’abdomen i de les cames, amb diversitat d’exercicis i materials, per prevenir així el mal d’esquena, la inflor de l’abdomen i evitar la flaccidesa de les zones treballades.

BODY PUMP

En el body pump es duen els pesos a les sales d’activitats dirigides per treballar muscularment al ritme de la música. Una activitat ideal per a qui s’avorreixi a la sala de musculació. Per experimentar sensacions de força positives i amb els màxims resultats en un temps mínim.

ABDOMINALS (30’ MINUTS)

Són sessions de 30 minuts centrades en el treball muscular de la zona abdominal. S’aconsegueix enfortir l’abdomen, evitar flaccideses i evitar problemes d’esquena.

Si vols rebre informació o suggerir alguna cosa fes clic més abaix:

Formulari de contacte

Escriu el teu nom (obligatori)

Indica la teva edat (obligatori)

Escull sexe (obligatori)
HomeDona

El teu telèfon

El teu e-mail (obligatori)

Missatge (obligatori)


Accepto la poliítica de privacitat del centre (Consulta la nostra política de privacitat aquí)